Museu d’Història Natural

Museu d’Història Natural

En els 2.600 m2 de sales del Muséum de Toulouse, la zoologia, la botànica, l’etnografia, la geologia, la paleontologia i la història mostren la relació entre l’ésser humà, la natura i el medi ambient.
Al barri de Borderouge, el Museu també gestiona un espai de jardins i un estany al cor de la ciutat.
Aquest conjunt s’associa un edifici HQE. A Gers, el jaciment paleontològic de Montréal-du-Gers, propietat de l’Ajuntament de Toulouse, permet que el públic de la Ruta dels Orígens practiqui excavacions i visites guiades.

Un marc garantit pels mediadors professionals i els mitjans interpretatius

Els guies del Museu d’Història Natural de Toulouse practiquen a diari la mediació amb els 200.000 visitants l’any. A causa de la seva experiència en el treball amb diferents tipus de públic, garanteixen una experiència adaptada a cada visitant... i tot i que no hi siguin, els nostres mitjans us ajudaran a comprendre l’interès del jaciment.

Un espai d’importància internacional

Aquest espai és un geòtop d’interès internacional pels descobriments realitzats. És un dels jaciments més grans d’Europa i un dels jaciments paleontològics més importants descoberts a França durant el darrer segle.

Espais per a estades de qualitat i una experiència impossible d’oblidar

Els 20 anys d’experiència sobre el terreny, la repetició de les estades per als participants i la publicació de treballs de recerca científica garanteixen la qualitat del discurs.

Contacte

Muséum d’Histoire Naturelle de Toulouse
Centre ville 35 allées Jules Guesde
Jardins du Muséum / Quartier de Borderouge : 24-26 avenue Bourgès-Maunoury
31000 Toulouse
Haute Garonne

Tél.: 05 67 73 84 84
Fax : 05 62 27 45 65

E-mail :
museum@mairie-toulouse.fr

Web :
www.museum.toulouse.fr